Familien: ‘Stig blev alligevel ikke helbredt’

På forsiden af Udfordringen uge 38 bragte vi et billede af en af de mange mennesker, der åbenbart blev helbredt på Charles Ndifons møde i Aalborg.

Billedteksten lyder: Charles Ndifon (th) glæder sig over en deltager, der netop er blevet helbredt for talebesvær efter en blodprop. Manden kom også op at gå fra sin kørestol og mærkede en tydelig bedring på et øjeblik.
Billedet er valgt tilfældigt blandt alle de fotos, der blev taget på møderne. Og vedkommende er ikke omtalt i øvrigt.
Manden på billedet er Stig Abrahamsen, som er tidl. forstander i Missionsforbundet i Aalborg. Han fik for over et år siden en livstruende blodprop i hjernen. Efter mange måneders genoptræning er han kommet til at kunne gå korte distancer og også sige korte sætninger – især ting som er på ”rygraden”; som kendte sange, tal, ugedage osv.
På mødet i AMC blev han bedt for af Charles Ndifon, og på de tilstedeværende virkede det også, som om han kom til at tale tydeligt, ligesom han kunne gå uden benskinner med lidt støtte.
Imidlertid siger han hustru nu bagefter til Udfordringen, at der ingen synlig ændring er sket. Men de håber naturligvis, at der vil ske en bedring med tiden. Og det forklarer hun til de mennesker, som har set billedet og ringer for at lykønske.
Vi beklager, – samtidig med, at vi glæder os over, at rigtig mange andre oplevede en varrig helbredelse.
Læs også lederartiklen, som forsøger at give svar på nogle af spørgsmålene om overnaturlig helbredelse. Side 6.