Elever har personlig coach

Personlig coaching

Mariager Højskole tilbyder udover undervisning på akademisk niveau også sine elever en personlig coach!
Opgaven for coachen er at hjælpe den enkelte til at nå sine mål inden for personlig udvikling.

Ud i praktik

Eleverne er også i praktik i diverse kirker rundt om i landet i weekenderne, hvor de får omsat noget af den tillærte viden til praksis.
– Der er flere end 20 kirker, som modtager praktikanter herfra weekend efter weekend. Det giver en god dynamik, at eleverne er ude i virkeligheden og få prøvet nogle ting af. På den måde undgår vi at komme til at leve som i en osteklokke, forklarer Kent Jakobsen.
Som et supplement til det obligatoriske undervisningsprogram tilbyder Mariager Højskole også en række valgfag, hvor de to nyeste – frivilligt, socialt arbejde samt rådgivning – er kommet til i det netop påbegyndte skoleår.
– Min fornemmelse er, at det er kombinationen af undervisning, personlig coaching og praktik, som vores elever finder attraktiv. Det giver dem et helstøbt fundament at stå på, når de skal videre i livet, vurderer Kent Jakobsen.