Jonathan Conrathe underviste i Kolding

Jonathan Conrathe taler med en deltager i Kolding.
Jonathan Conrathe taler med en deltager i Kolding.

Kirke-i-byen i Kolding havde søndag-tirsdag besøg af den engelske prædikant Jonathan Conrathe. Han underviste tre dage hver formiddag og aften om evangelisation, helbredelse og profeti.
Jonathan Conrathe har gennem 25 år rejst og forkyndt evangeliet i 41 lande og oplevet, at over 200.000 mennesker har taget imod Jesus på hans møder. Forkyndelsen bekræftes også af mange guddommelige helbredelser (jf. 1. Tess.brev 1,5). I nogle tilfælde får han kundskabsord om syge mennesker, som er til stede, og som Gud vil helbrede.
Den største gruppe han har talt til er 300.000 mennesker ved et udendørs møde. Men han bruger også tid på mindre møder, som møderækken i Kolding, hvor nogle få hundrede deltog.
Jonathan fulgte først evangelisten Don Double i syv år, hvorefter han i 1994 grundlagde sin egen organisation “Mission24”, som nu også omfatter ”LifeLink” og “Childlife homes”, som hjælper forældreløse og enker i u-landene. Han har plantet nye kirker i Uganda (23), Tanzania (3), Sydafrika (1), Mexico (huskirker), UK (1), Filippinerne (2), Frankrig (1), Ukraine (2) og India (mest huskirker) som følge af store udendørs-kampagner med titusinder.
Jonathan bruger nu en stor del af sin tid på at oplære andre kristne til at evangelisere, profetere og udføre mirakler i Jesu navn.