Lovsang Fyn i Odense Rådhushal

- Visionen er teksten fra Johannesevangeliet 17, 21: ’At de alle må være ét, ligesom du, Fader, i mig og jeg i dig, at de også må være i os, for at verden skal tro, at du har udsendt mig’, understreger Mark Bradford fra Lovsang Fyn.
– Visionen er teksten fra Johannesevangeliet 17, 21: ’At de alle må være ét, ligesom du, Fader, i mig og jeg i dig, at de også må være i os, for at verden skal tro, at du har udsendt mig’, understreger Mark Bradford fra Lovsang Fyn.
Det fælleskirkelige arrangement, Lovsang Fyn, med lovsang og bøn foregår i år i Odense Rådhushal lørdag den 7. november.

– Det er nu vores 5. år vi holder arrangementet, som er for alle kristne. De sidste år er der kommet ca 100-150 personer, og håbet er, at der vil komme flere og flere, især i disse tider, hvor vi har brug for at støtte hinanden, fortæller Mark Bradford.
Sammen med de tre andre i planlægningsgruppen håber han, at rigtig mange fra forskellige kirker vil samles for at lovprise Jesus, bede for Fyn, Danmark og resten af verden. Aftenen slutter med hygge, kaffe og kage.
– Det er også både spændende og opmuntrende at møde kristne brødre og søstre, som vi ikke har kendt før, siger Mark Bradford og tilføjer, at Peter Sørensen fra Mariager vil komme med et band for at lede lovsangen.