Terapeut bekræfter Maria-Louises engle-oplevelse

Maria-Louise har ikke længere brug for sorgterapi, efter at hun har fået en hilsen fra moderen.
Maria-Louise har ikke længere brug for sorgterapi, efter at hun har fået en hilsen fra moderen.
Udfordringen har kontaktet Maria-Louise Husteds sorg-terapeut, som er omtalt i artiklen side 3. Hun bekræfter overfor Udfordringen, at det er sandt, hvad Maria-Louise fortæller.

Terapeuten så også synet. Hun bekræfter også, at Maria-Louise ikke lider af vrangforestillinger eller lign.
Terapeuten mener imidlertid, at det var hende, terapeuten, der fremkaldte synet. Hun mener, hun har en særlig evne eller kanal, som hun bruger i sjældne tilfælde. Men i så fald kunne der være tale om dødemaneri, som direkte forbydes i 5. Mosebog, 18.
Maria-Louise afviser dog dette. Hun husker ikke, at terapeuten sagde noget forud for synet (fx kaldte på en ånd). Tværtimod blev terapeuten ligeså overrasket. Og ”moderen” opfordrede Maria-Louise til at holde fast ved troen på Jesus.
Terapeuten har efterfølgende medgivet, at hun ikke sagde noget eller fx kaldte på en ånd, men hun mener fortsat, at synet skyldes hendes ”evne”. Hun ønsker dog at bevare sin anonymitet.
Maria-Louise har nu besluttet at stoppe behandlingen hos terapeuten, da hun ikke længere lider af sorg – tværtimod.
Udfordringen har før fortalt om nyreligiøse og muslimer, der har forsøgt at komme i kontakt med ånder, men i stedet har mødt Jesus eller en engel, som opfordrer dem til at tro på Jesus.
I dette tilfælde mødte Maria-Louise åbenbart sin mor i form af en engel, som bekræftede hendes kristne tro.