Paven talte til kongressen i USA

Som den første pave nogensinde har Frans I talt i USA’s kongres. Men han sagde intet om Jesus Kristus, lyder kommentaren fra evangeliske kristne ledere.
Ifølge Religion Today mener næsten 4 ud af 10 protestantiske præster, at pave Frans har givet folk en mere positiv opfattelse af den katolske kirke. Undersøgelsen er netop blevet fremlagt i forbindelse med pavens første besøg i USA.
Men pavens tale i kongressen skuffer Denny Burk, som er professor ved Southern Baptist Theological Seminary.
– Han står der foran USAs kongres – på en platform, som har hele verdens opmærksomhed – og han siger intet om hjertet i det kristne evangelium. Intet om at Jesus Kristus blev korsfæstet for syndere og opstod igen. Intet om Guds rige og om at Kristus gør alting nyt, skrev Burke på skolens hjemmeside.
Paven talte om familieliv, klimaforandringer, religionsfrihed og immigration. Men han nævnede ikke abort direkte og sagde ikke noget for at forsvare de uskyldige millioner, som er blevet dræbt legalt i vores land siden 1973, tilføjer Burke.