Børnelejr med høns og duer i kirken

Sådan ankom man til ’junglen’ på børnelejren ’Jungledoktor Dyre God’ i Thisted Pinsekirke.
Sådan ankom man til ’junglen’ på børnelejren ’Jungledoktor Dyre God’ i Thisted Pinsekirke.

”Jungledoktor Dyre God” var emnet for en børnelejr den 6.-7. november i Pinsekirken i Thisted, hvor levende dyr dukkede op på de mest uventede tidspunkter.
Kl. 17:00 begyndte 27 børn med soveposer og tasker at ankomme til Pinsekirken på Tilstedvej 20. Her var et hjørne af kirkesalen forvandlet til en jungle. Inde i junglen var mange slags dyr, planter, telte, kufferter, borde og alverdens andet grej opstillet. For at komme ind i junglen måtte børnene kravle gennem et rør.
Børnekonsulent Henny Solskin stod for forkyndelsen og underholdningen sammen med børnemedarbejderne. En blev sygeplejersken, der tog imod (tøj)dyr, som blev indleveret på hospitalet, fordi de var sårede af krybskytter. En anden satte tegninger af krybskytter op i hele kirken. Krybskytterne blev senere fundet af børnene og sat i fængsel. En tredje lavede en lille konkurrence, som gik ud på, at børnene skulle gætte, hvilke dyr de ville møde den første aften. Og det var rigtige, levende dyr!
Efter leg og sang mm. kom de levende dyr: Ud af en brændende gryde kom den sødeste og blødeste kanin – og ud af et billede af en due kom en rigtig due flyvende! Og der lød hyggelige pippe- og gokkelyde fra en indhegning med høns.
Der var også masser af ”bibelguf”: En flok børn blev til frugttræer med grene ud til alle siderne. Et enkelt træ bar et æble, som Eva ikke kunne modstå at smage på, da en slange fortalte hende, hvor klog hun ville blive, hvis hun spiste det. En dreng blev lidt forskrækket, da det viste sig, han skulle korsfæstes med kæmpesøm gennem hænder og fødder. Heldigvis skete det ikke rigtig, men det var tydeligt for enhver, at det var, hvad Jesus gjorde for os, så vi kunne være sammen med Gud, fortæller Jette Munk Madsen fra Pinsekirken i Thisted.