Felix Rejser: Ingen problemer i at sende rejsende til Israel

s5_FelixRejserI medierne hører man om uroligheder i Israel. Men man kan roligt rejse til Israel, siger Henrik Nielsen, Felix Rejser.

– Vi har haft 6 grupper i Israel her i efteråret, hvor den første afrejste var den 28. september, og den sidste kom hjem i fredags. Jan og Vicka Mortensen, præstepar i Kristkirken i Kolding, var rejseledere på vores rejse i efterårsferien. Alle har haft rigtig gode ture, hvor de ikke har været ude for noget ubehageligt.
Turene er blevet gennemført som planlagt med undtagelse af et besøg i Hebron, som man besluttede at droppe.
Selvfølgelig har man kunnet mærke den spændte situation med flere politifolk og soldater i bybilledet, men det har jo blot været betryggende. Man har sagtens kunne bevæge sig rundt i Den gamle By og i bazargaderne. Det har jo ikke været turister, som har været truet, siger Felix Rejsers direktør.