”God til at tage imod kritik”

KLF, Kirke & Medier giver hvert kvartal en buket til et medie eller mediepersoner, som på særlig måde formidler kristne værdier og god etik.
KLF, Kirke & Medier giver hvert kvartal en buket til et medie eller mediepersoner, som på særlig måde formidler kristne værdier og god etik.

Lytter- og seerredaktør Jacob Mollerup modtog KLF’s kvartals-buket.

Som tak for 10 års godt arbejde som lytter- og seerredaktør på DR belønner mediebruger-organisationen KLF, Kirke & Medier Jacob Mollerup med Buketten.

KLF begrunder valget af lytter- og seerredaktøren med hans tilgang til bl.a. at modtage kritik.
– Jeg synes, Jacob Mollerup har haft en rigtig god tilgang til den nyoprettede stilling, han satte sig på for ti år siden. I KLF har vi haft et godt samarbejde, når vi har henvendt os med reaktioner på nogle af DR’s programmer. Dem har Jacob Mollerup altid taget godt imod, siger generalsekretær i KLF, Mikael Arendt Laursen.
31. oktober sagde Jacob Mollerup efter 10 år farvel til DR og til stillingen som lytter- og seerredaktør. På hans sidste arbejdsdag var Mikael Arendt Laursen mødt op for at overrække ham buketten, og KLF fik også et par opmuntrende ord med på vejen:
– Jeg står ved det, jeg har sagt tidligere, nemlig at jeg synes, der burde være flere organisationer som KLF. Det giver en bedre debat og en bedre dialog, når der er organisationer, der arbejder seriøst med de grundlæggende spørgsmål, og som har klare holdninger, lyder det fra Jacob Mollerup.