Inspirationsdag om Syrien

I Åbne Døres seneste blad findes programmet for inspirationsdagen den 7. november.
I Åbne Døres seneste blad findes programmet for
inspirationsdagen den 7. november.

Åbne Døre holder inspirationsdag, ’Forfuldt 2015’, i Nørrelandskirken, Holstebro, den 7. november. Hovedtaler er pastor Edward og hustruen Rana fra Damaskus.
Som følge af borgerkrigen er tusindvis af syriske kristne flygtet ud af landet, heriblandt ca. 60 % af medlemmerne i pastor Edwards kirke. Flygtninge strømmer til Damaskus fra andre dele af landet, og pastor Edward og hans team tilbyder nødhjælp til dem, i samarbejde med Åbne Døre.
Rana og pastor Edward har gennem andres forbøn fundet modet til at blive i Syrien og fortsætte Guds arbejde der.
På inspirationsdagen vil Edward og Rana fortælle den barske beretning om en forfærdelig krig og et folk, der lider under den. Men det er også et stærkt vidnesbyrd om, at Gud griber ind, mange kommer til tro, og kirken står sammen i bøn for deres land midt i krisen.
Der vil være et særskilt børneprogram under inspirationsdagen.