3000 elever til julekoncerter

Aabenraa Kommune og Foreningen for Spirer, Roots og Teens tilbyder skoleelever gratis adgang til at opleve den populære gospelmusical ”Et barn er født” i Sønderjyllandshallen.
Aabenraa Kommune og Foreningen for Spirer, Roots og Teens tilbyder skoleelever gratis adgang til at opleve den populære gospelmusical ”Et barn er født” i Sønderjyllandshallen.

Aabenraa Kommune støtter gospelkoncerter  for skoleelever i Sønderjyllandshallen.

Unikt samarbejde skaber julesucces for sjette år i træk.

Igen i år samarbejder Aabenraa Kommune og Foreningen for Spirer, Roots og Teens om at skabe nogle skolekoncerter, som kan give Kommunens elever en stor, gratis koncertoplevelse.
– Det er jo altid med bævende hjerte, vi booker Sønderjyllandshallen til de her koncerter: Er der interesse nok? Har skolerne fået nok nu? Skal vi finde på noget andet? fortæller kirke- og kulturmedarbejder fra Sct. Nicolai Kirke, Torben S. Callesen.
Men bekymringerne er blevet til skamme, i og med at alle fire koncerter, fordelt over to formiddage, er helt fyldt op med i alt over 3000 tilmeldinger.

Nyt regionalt fænomen

– Jeg vil tro, at Aabenraa Kommune med det her koncept har landets største skolekoncerter, hvilket i den grad sætter Kommunen og korene GospelRoots og GospelTeens på det musikalske landkort.
Aabenraa Kommune betaler sallejen plus udgifterne til det store lysshow ved de to dages koncerter. Til gengæld optræder korene gratis og spæder til festen med deres eget lydudstyr. Skolerne deltager gratis.
– Vi er utroligt taknemmelige for dette unikke samarbejde med Aabenraa Kommune, som er med til at give eleverne i Kommunen nogle koncertoplevelser, de måske ellers aldrig ville få. Uden Kommunens støtte kunne arrangementet ikke lade sig gøre, understreger kirke- og kulturmedarbejderen.
Haderslev og Sønderborg Kommune har også ønsket denne form for skolekoncert.

”Et barn er født”

Koncerten byder i år på korenes første julegospelmusical, Et barn er født, som blev indspillet 2009 med GospelRoots og kendte gospelsolister. Musicalen bruges nu landet over i krybbespil og julearrangementer og er set af over 20.000 mennesker.
Søndag den 13. december har offentligheden mulighed for at se korene i Sønderjyllandshallen.