Jeg lider af gigt

Extended family saying grace before christmas dinner at home inKære Orla Lindskov.
Jeg har ikke holdt Udfordringen ret længe. Tidligere har jeg lånt mig frem. Jeg har læst din Brevkasse med stor interesse.
Jeg er flere gange stødt på ordet salvedug. Jeg har bemærket, at ret mange har fået hjælp og helbredelse gennem en salvedug. Jeg har forstået, at en salvedug er et ret lille stykke stof, som der er blevet bedt over, og som er salvet med olie.
Jeg ved, at for Gud er alle ting mulige, og jeg tror på, at forbøn har en mægtig virkende kraft.
Jeg vil gerne, om du vil fortælle lidt om salvedugenes betydning og effekt. Desuden vil jeg gerne bede om at få tilsendt en salvedug, da jeg gerne vil opleve bedring eller fuldstændig helbredelse, inden juletiden begynder. Jeg lider af gigt og har mange smerter. På forhånd tak.
Venlig hilsen
B.

Svar:

Bøn virker

Kære B.
Med hensyn til salvedugene vil jeg gerne her understrege, at en salvedug i sig selv kun er et stykke tøj, som ikke har nogen kraft. Der er som sådan ikke noget ”magisk” ved selve salvedugen.
Den kraft, som salvedugen medbringer, skyldes den bøn og den tro på Jesus, som bliver knyttet til salvedugen.
Da Jesus spyttede på jorden, lavede dynd og smurte det på den blindfødtes øjne, var det ikke dyndet i sig selv, der helbredte den blindfødtes øjne. Det var derimod troen på Jesus.
Det er således i troen på Jesus og i bønnen til Jesus at den gode virkning af salvedugene ligger.
Jeg har sendt dig en salvedug, som jeg har salvet og bedt over om helbredelse af dine gigtsmerter.
Med venlig hilsen
Orla Lindskov