Verdens mest populære bibelvers

App’en YouVersion afslører verdens mest populære bibelvers.
App’en YouVersion afslører verdens mest populære bibelvers.

App’enYouVersion Bible App har nu afsløret, hvad der er de mest populære biblevers verden over.

Christianity Today skriver, at app’en blev lancheret af Life.Church i 2008 og er blevet installeret over 200 millioner gange. Den tilbyder nu 1.200 bibeloversættelser på 900 sprog.

Ikke lige med verden

Ifølge YouVersion er det mest populære vers i USA og Brasilien Romerbrevet 12:2: ”Jeres liv skal ikke styres af verdens tankegang. Lad i stedet Guds Ånd forvandle jeres tanker og vaner, så I kan glæde ham ved at leve efter hans vilje som gode og modne kristne.”
Mexico, Storbritannien og Sydkorea foretrækker Esajas 41:10: ”Vær ikke bange, for jeg er med dig. Tab ikke modet, for jeg er din Gud. Med min retfærdige hånd vil jeg styrke, hjælpe og beskytte dig.”
Nigeria, Sydafrika og Filippinerne vælger Jeremias 29:11: ”For jeg ved, hvilke planer jeg har for jer, siger Herren, planer om fred og ikke om ulykke, planer om fremtid og håb.”
Canadiernes foretrukne vers er Efeserbrevet 1:23: ”(menigheden) udgør hans legeme. Han, som fører alt til fuldendelse på alle områder, når sin egen fuldendelse gennem enheden med sin menighed.”
I Kina er det foretrukne bibelvers 1 Korinterbrev 10:13: ”De fristelser, I har mødt, er ikke værre end dem, folk ellers bliver stillet overfor. Og Gud er altid parat til at hjælpe jer. Han vil ikke tillade, at I fristes over evne. Når fristelsen kommer, vil han skabe en vej ud af situationen, så I ikke bukker under.”

Vær ikke bange!

Det vers, som allerflest mennesker har delt, highlightet og brugt som bogmærke, er fra Joshua 1:9: ”Stå fast og vær modig! Vær ikke bange eller frygtsom! Husk, at jeg er Herren, din Gud, og jeg vil hjælpe dig med alt, hvad du skal gøre.”
På de sociale medier er det ifølge Christianity Today Ordsprogene 3:5-6, der topper: ”Stol på Herren af hele dit hjerte, følg ikke kun dine egne tanker. Søg Guds vilje i alt, hvad du gør, så vil han lade livet lykkes for dig.”