Ny kommunikationsmedarbejder til Blå Kors Danmark

s2_Simon_ThidemannFra 1. januar 2016 er journalist Simon Thidemann ansat som kommunikationsmedarbejder hos Blå Kors Danmark.
Simon Thidemann (36) har blandt andet været ansat i halvandet år på Morgenavisen Jyllands-Posten.
Hos Blå Kors bliver Simon Thidemann en del af den nu fem mand store kommunikationsafdeling på Blå Kors Danmarks landskontor i Silkeborg. Her skal han blandt andet være med til at lave Blå Kors Bladet, som udkommer fire gange om året. Han skal også være med til at videreføre arbejdet med at øge kendskabet til Blå Kors’ arbejde, så endnu flere får del i den ekspertviden og praktiske erfaring, som Blå Kors har på området for socialt udsatte.
Simon Thidemann er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus. Han har tidligere læst teologi på Aarhus Universitet og var, inden han påbegyndte sit journaliststudie, ansat som daglig leder for ca. 40 frivillige medarbejdere på Kristen LokalRadio i Aarhus. Han har i det sidste år desuden været med i redaktionen på Menighedsfakultetets Venneblad (MF-bladet).
Simon Thidemann bor i Aarhus sammen med sin kone, Pernille Kørner Thidemann, der er folkeskolelærer. Sammen har de tre børn på 2, 7 og 11 år.