Missionærpar vender hjem efter 24½ år

Ingelise og Regin Benner er stoppet som missionærer i Nigeria og bosætter sig nu i Viborg.
Ingelise og Regin Benner er stoppet som missionærer i Nigeria og bosætter sig nu i Viborg.

Bombetrusler, terror og ebola gjorde livet i Nigeria vanskeligt for trofast missionærpar.

Mission Afrikas mangeårige missionærer i Nigeria og Cameroun, Ingelise og Regin Benner, vender hjem til Danmark efter 24½ år i tjenesten.

Ingelise og Regin Benner har netop sagt farvel til kollegaer og venner på Theological College of Northern Nigeria (TCNN) for at bosætte sig i Danmark efter godt 24 år på missionsmarken.

Tid til opbrud

Ingelise og Regin Benner skriver selv i et brev til alle bedekredsene, at de var meget trætte under deres orlov i Danmark sidste sommer. Selv om de fik slappet af og samlet kræfter, måtte de indse, at kræfterne ikke slog til til endnu to år på TCNN.
Tiden i Nigeria før parrets sidste orlov var præget af både bombetrusler og frygt for ebola. Alligevel rejste de ud igen, men måtte så erkende, at deres tid i Nigeria var slut.
Ingelise og Regin fortæller også, at de snakkede meget sammen og bad meget, før de erkendte, at de måtte stoppe i Nigeria.
Herefter blev det til en sidste tur til Nigeria for at sige farvel og pakke.

Klar til opgaver i Danmark

”Midt i vanskelighederne med at sige op og med at tænke på at slutte et samarbejde, der begyndte den 1.august 1991, så har vi en velsignet fred. Vi føler, vi er i Guds hånd. Vi føler, Gud har ledt os til denne beslutning. Vi tror, Gud også har en opgave til os i Danmark,” skriver missionærparret.
Ingelise og Regin Benner bosætter sig i Viborg fra 1. februar.