Drop Grimhøj – styrk kristendommen

- Demokrati kan tillade stening og piskeslag, hvis der er flertal for det, siger Stig Grenov.
– Demokrati kan tillade stening og piskeslag, hvis der er flertal for det, siger Stig Grenov.

Stig Grenov
KristenDemokraternes
Landsformand
Erantisvej 2
2970 Hørsholm

Atter engang er Grimhøjmoskeen i mediernes søgelys, fordi en imam har gjort sig til talsmand for, at utroskab skal straffes med piskning eller stening. Men hvor uhyggeligt et budskab denne salafist end udbreder, er det mest uhyggelige dog at se de rådvilde røde og blå politikere.
De kan lukke Grimhøjmoskeen, men ikke lægge tanker i lænker. Imamen kan udvises, men end ikke bogbrændinger kan fjerne Koranens budskab. Det er kun Grundtvig og det kristne menneskesyn, der kan danne et bolværk mod menneskefjendske holdninger.
Skræmte politikere må nu erkende, at årtiers kulturkamp for at erstatte Gud med troen på skattelettelser og velfærdssystem, ikke giver dem magt over ånd. Og skrækken står malet i ansigterne mens de fabler om såkaldte ”demokratiske værdier”. Men demokrati er en styreform, der vil afskaffe humanismen og tillade stening og piskeslag, hvis der er flertal for det.
Det Danmark jeg kender, bygger på kristne værdier. Det er respekt for menneskelivet uafhængigt af køn, race, religion, evner eller bankbog.
Derfor vil Kristendemokraterne sikre konfirmandundervisning i skoletiden, styrke det jødisk-kristne kulturgrundlag i kristendomsfaget.
Højskoler skal inddrages i integration og oplysning.
Kristne lokalradioer skal have ret til at forkynde lige så tosset de vil, uden ministerielle forbud. Enhver kan mene, tænke og tro som de vil. Men KD vil styrke det kristne livs- og menneskesyn i civilsamfundet, fordi det fremmer respekt og ansvar for hinanden.