Evangelisten Billy Grahams sønnesøn taler i Norge

Billy Grahams sønnesøn Will Graham kommer til Norge for første gang i juni. Han skal tale i fem norske byer.
Will Graham har taget arven op efter sin bedstefar og forkynder evangeliet over hele verden i regi af the Billy Graham Evangelistic Association, BGEA.
Søndag den 13. marts vil europachefen i Billy Grahams organisation, svenske Hans Mannegren, prædike ved gudstjenesten i Den Frie Evangeliske Forsamling i Oslo. Samtidig vil han
informere om den kommende mødekampagne.
– Europa er under forandring, og der er et stort behov for en opvågning blandt kristne i Norge, så vi kan møde forandringerne med håb og tro. Vi vil satse store ressourser sammen med jer i Norge. Først og fremmest for at se ikke-kristne tage imod Jesus, men også for at kristne kan genfinde deres tro og identitet i mødet med anderledes tænkende og troende. Vi ønsker at formidle liv, håb og tro på fremtiden, forklarer Hans Mannegren i en pressemeddelelse.
I 1978 samlede Billy Graham 30.000 mennesker på Ullevål Stadion i Oslo. Samarbejdet mellem kristne fra alle trossamfund både før, under og efter stormødet satte dybe spor i norsk kristenhed. Nu håber man, at dette vil ske igen i en form, der er tilpasset vor tid.