Flere tusinde tog imod Jesus på Texas-stadion

Mindst 100.000 deltog i Harvest-festival på Arlington Stadion sidste søndag.

Over 100.000 var samlet til Harvest America 2016 på AT&T Stadion i Arlington, Texas, sidste søndag for at høre pastor Greg Laurie tale. Flere tusinde valgte at tage imod Jesus.

”Jeg ved et par ting om dig”, sagde seniorpræsten fra megakirken Harvest Christian Fellowship i Californien under stor jubel fra tilhørerne. Hans tale om ”Den Gode, Den Onde og Den Grimme” blev transmitteret live til 6.000 mødesteder i USA.
Harvest America 2016 bød også på musik ved Chris Tomlin, Switchfoot, Lecrae og MercyMe.

Vækkelse i Texas

– Du er tom, du er ensom, du føler skyld, og du frygter døden, sagde pastoren til forsamlingen.
Vi bliver alle født tomme, sagde Laurie og pegede på, at de mest søgte begreber på Google om aftenen er ”porno, ensomhed og selvmord”.
Seniorpræsten talte om synd og skyld bl.a. ud fra beretningen om kvinden i Johannes-evangeliet kapitel 4. Herefter fortalte han om Jesus, der kom for at frelse mennesker ved sin død og opstandelse.
– Himlen er ikke for gode mennesker, den er for mennesker, der har fået tilgivelse, understregede Laurie.
Herefter ledte han en bøn for dem, der gerne ville tage imod frelsen. De kunne bede, mens de sad på deres pladser. Men efterfølgende gik flere tusinde frem mod platformen for at vise overfor andre, at de havde sagt ja til Jesus.
”Pris Gud for de tusinder af liv, som blev forvandlet for evigt i aften på #HarvestAmerica på grund af evangeliet om Jesus Kristus”, tweetede pastor Robert Jeffress fra First Baptist Church i Dallas.

Taler til den enkelte

Pastor Laurie sagde til The Christian Post få dage før festivalen:
– Det er svært at forholde sig til en gruppe på 30-60.000 mennesker. Så jeg tænker altid på en person, som er kynisk og slet ikke havde lyst til at komme med. Så selv om jeg taler til hele forsamlingen, taler jeg direkte til den person, som om vi to havde en samtale, forklarede Greg Laurie.
Ifølge The Dallas Morning News var der tale om den største forsamling i Nordtexas, siden evangelisten Billy Graham samlede 255.000 samme sted i løbet af fire dage i 2002.
I år var konferencen dog begrænset til en dag. Men prædikantens håb om at se 100.000 mennesker blev opfyldt.