Musical på Lukasskolen i Vejle

Lukas-Skolen opfører musicalen Ronja Røverdatter den 17. marts.

Musicalen fortæller den udødelige historie om venskabet mellem to røverbørn fra hver sin klan.
Det er 4. gang, Lukas-Skolen opfører en musical. I år er ca. 200 elever fra 4.-9. engagerede med at male kulisser, optræde, synge, danse, sælge billetter, stille scene op, sy kostumer og spille musik.
Skolen bruger en uge på selve projektet, men forberedelserne har været i gang siden jul. Band, kor, hovedroller og dansere har øvet hver torsdag. Kostumefolket har også brugt tid på at sy dragter til røvere, grådværge, rumpenisser, soldater og heksefugle.
Premieren er 17. marts kl. 16. Her inviteres familie, venner og andre interesserede. Der er også en forestilling kl 19, hvor endnu 450 mennesker kan nyde forestilling. Om formiddagen er flere af byens skoler inviteret til generalprøve.