Gospelsanger tog en kold dukkert

s2_laisø– Instruktøren foreslog, at jeg skulle falde bagover i en sø, fortæller Linda Andrews.

Gospelsangeren Linda Andrews har netop udsendt singlen Born Again in Your Eyes.

Sangen handler om at blive set og derigennem at blive genfødt; både igennem sine egne og andres øjne, forklarer gospelsangeren. Ud over at være sanger er hun også sangskriver, dirigent og tidligere vinder af X-Factor.

Symbol på genfødelsen

– Altså jeg synes, at jeg er en rimelig frisk pige, men min modighed blev alligevel sat på en prøve, da jeg blev udfordret at hoppe i en kold, grumset og beskidt skovsø, for kunstens skyld selvfølgelig! skriver Linda Andrews på sin blog. (Se billedet på forsiden.)
Den nye single skulle nemlig præsenteres i en musikvideo, og instruktøren foreslog, at sangerinden skulle lade sig falde bagover i en sø. Det skulle symbolisere genfødelsen, som er sangens tema.

s2_Linda i vandetKun ét skud i bøssen

– Det lød som et rigtig godt forslag, som var nemt og ikke mindst kunstnerisk, da vi sad og snakkede om det med en dejlig varm Café Latte på kontoret.
Men begejstringen kølnedes sammen med temperaturen, da dagen oprandt og jeg stod ved søens bred og mega frøs, mens jeg kiggede ned i det beskidte og ikke mindst ultra kolde vand, fortæller Linda Andrews.
For hun skulle helt ned under vandet. Det betød, at der kun var ét skud i bøssen, for scenen kunne ikke tages om med vådt hår og ødelagt make-up – ”OG jeg måtte ikke se ud som jeg var ved at drukne og jeg skulle være helt afslappet i ansigtet”, skriver hun.
Men Linda ville ikke skuffe det 50 mand store gospelkor fra ”Absolute Gospel Singers” . De stod og heppede, og så måtte stuntet gennemføres.
– Ingen grund til at nævne, at jeg næste dag lå med feber og var snotforkølet, men det var det hele værd, da det blev et suuuuuperfedt skud til videoen, og jeg er så stolt af, at jeg hoppede i søen, for det ser SÅ godt ud i musikvideoen! fortæller Linda Andrews.
”Born Again In Your Eyes” er en af sangerne på EP´en “Heaven On Earth”, som udkommer senere på året.