Kristelig Handicapforenings landsleder skifter job

s2_marianne_Søndergård_presseKristelig Handicapforenings landsleder, Marianne Søndergård, er ansat som ny leder af bofællesskabet Østbækhjemmet og stopper derfor som landsleder i foreningen pr. 1. maj 2016.
– Fra foreningens perspektiv er det ærgerligt at miste en dygtig leder, og set fra Østbækhjemmets perspektiv, som jo også er vores, er det rigtig godt, at hun bliver leder af bofællesskabet. Vi kan i foreningen godt føle, at vi mister noget, men vi kan i virkeligheden ikke tabe noget til bofællesskabet. Vi er jo en del af samme forening, siger Kristelig Handicapforenings formand, Thomas Bjerg Mikkelsen.
Marianne Søndergård oplyser, at hun ikke føler sig færdig med arbejdet i foreningen. ”Jeg synes stadig, det er en god sag at kæmpe for. Og det vil jeg også fortsætte med”, understreger hun. De nye udfordringer hænger dog sammen med ønsket om at have mere kontakt med Kristelig Handicapforenings medlemmer.
”Det har været fantastisk lærerigt at være i Kristelig Handicapforening, og jeg brænder stadig for sagen. Der er masser af potentiale i foreningen, og vi skal stå sammen om, at det bliver ved med at være sådan,” siger Marianne Søndergård.