Bibelen Live har 5 års jubilæum

s2_Klaus”Kan du hele Bibelen udenad?” Sådan spørger nogle, når jeg er ude med Bibelen Live og ordret reciterer og dramatiserer lange bibeltekster, fortæller Klaus Højgaard Laursen.
– Svaret er ”Nej, men jeg kan en hel del af den!” Bl.a. kan jeg hele Markusevangeliet, hvilket tager ca. 2 timer at recitere.
Den 9. april 2011 stod jeg første gang og reciterede Filipperbrevet for en forsamling, og nu 5 år senere lever jeg fuldtids af at tage rundt til sogneaftener, konfirmander, skoler og lignende og gøre denne gamle bog levende på en ny og anderledes måde, fortæller Klaus.
De 5 års jubilæum fejres den 9. april fra kl. 14-16 i Søhøjlandets Kirkes lokaler i Søndergade 54b, Gjern (bagved SPAR). Her kan man kl. ca. 15 for første gang opleve Bjergprædikenen Live, som en levende recitation af verdenshistoriens mest citerede tale.