Muslimsk familie blev kristen efter mor blev helbredt ved bøn

De to mænd bad ikke som muslimer ville have gjort det. Men Fadilas mor rejste sig op fra sengen. Illustrationsfoto.
De to mænd bad ikke som muslimer ville have gjort det. Men Fadilas mor rejste sig op fra sengen. Illustrationsfoto.

To mænd med ”gaver til at helbrede” bad for Fadilas mor i Jesu navn.

En muslimsk familie i Mellemøsten har givet deres liv til Jesus, efter at kristne missionærer bad for deres syge mor, og hun blev mirakuløst helbredt.

Det skriver nyhedsbureauet Christian Today, som af sikkerhedshensyn ikke kan oplyse familiens rigtige navn og adresse.
Hele familien var bekymrede for ”Fadilas” mor, som blev mere og mere syg. Hun var delvis lammet efter en hjerneblødning og måtte blive i sengen.

En anderledes bøn

Familien vidste ikke, hvad de skulle gøre. Men en dag kom en af Fadilas brødre hjem med to fremmede mænd. Han fortalte, at de var gudfrygtige og havde ”gaver til at helbrede”.
Familien gik med til, at mændene kunne bede for moderen. De var ikke klar over, at mændene ikke var muslimer.
– En af mændene bad. Jeg blev bekymret, for det var anderledes end en muslimsk du’a (bøn). Han brugte Jesu navn i sin bøn. Han bad Jesus om at gøre min mor rask, fortæller Fadila.
Da Fadila fandt ud af, at de to mænd var kristne, blev hun først vred og beordrede dem ud af huset. Men så skete der noget:
Moderen, som ikke havde været i stand til at røre sig, prøvede nu at rejse sig fra sengen.
– Vi hjalp hende, og hun satte sig op og derefter stod hun op og blev stående på gulvet, siger Fadila.

Jesus rørte ved hende

Moderens fortalte nu familien, at hun havde set Jesus, mens mændene bad for hende. Jesus havde rørt ved hende med sine nagle-mærkede hænder. Hun havde følt sig omgivet af lys og vidste, at hun var blevet helbredt.
– Derefter bad hun præsten tilgive mig (at jeg havde bedt dem forsvinde). Hun spurgte også om de ville bede for min bror, som er alkoholiker, fortæller Fadila.
Mændene bad nu for Fadilas bror, som bekendte sine synder og tog imod Jesus.
Alle i Fadilas familie tog imod Jesus – bortset fra hendes fars anden kone, Fadilas stedmoder. Hun er stadig fjendtlig overfor kristendommen.
Fadila fortæller, at familien beder og læser i Bibelen trods modstanden. Hendes stedmoder har nu truet med at melde familien til myndighederne for deres nye tro.
– Vi har brug for forbøn, siger Fadila.