Udfordringens Krista skriver ny vise til Skamlingsbanken

Af Krista Revsbech Organist, cand. mag.
Af Krista Revsbech
Organist, cand. mag.

Organist Krista Revsbech, der også er korrekturlæser på Udfordringen, har på opfordring skrevet en ny Skamlingsbanke-vise, som skal synges på søndag ved 150-året for støttens genrejsning i 1866.
Skamlingsbanken var et mødested for de danske under den tyske besættelse af Sønderjylland. Banken ligger naturskønt sydøst for Kolding og har også restaurant. Her holdes søndag en fest for tusindvis af gæster med bl.a. Koldings borgmester og et 90 mand stort kor. Der er guidede ture fra kl. 11, sangfest kl. 14 og gratis kaffe og kage kl. 16.
Krista Revsbech har tidligere skrevet kirke-musicals om bl.a. reformatoren Jan Hus og om den lokale velgører Christine Friederica v. Holstein. Hun er beæret over at hendes sang blev udvalgt af Skamlingsbankeselskabet.