Bieber har lovsang på top tre

Bieber har flere gange postet videoer med lovsange.
Bieber har flere gange postet videoer med lovsange.

Den canadiske sanger har lovsange som nogle af de oftest afspillede sange på sin egen iPod.

I nogle uger har Justin Bieber skrevet om nogle foruroligende følelser, han har haft, men skriver også, at en lovsang gør godt.

– Denne sang letter mit hjerte og min sjæl, skriver Bieber som billedtekst et screenshot af lovsangen ”No longer slaves” på Instagram.
Opdateringen kommer dagen efter Bieber talte om at være autentisk ved Billboard Music Awards, hvor han optrådte.

– Jeg føler ikke, at jeg har det godt under og efter min optræden. Jeg prøver, at tænke på det som en fest, men jeg føler, at folk bedømmer og giver karakterer for min præstation, skrev han på Instagram.

– Jeg får priser for de ting, jeg gør, og ikke for hvem jeg er, hvilket er forståeligt. Jeg ved, det ville være svært at give ånden sådanne priser. Men når jeg får disse priser bliver fristelsen til at sætte mit eget værd højere stor.

Inden han fortalte sine fans, at lovsangen af Jonathan og Melissa Helser fra Bethel Music, ”No longer slaves” giver ham fred i sjælen, afslørede han, at sangen er i top tre på hans afspilningsliste på iPod.

Sidste år deltog den 22-årige canadiske popsanger i et interview til bladet Cosmopolitans septemberudgave.
Der afslørede han at han efter Lil Wayne og Drake, ofte lytter til lovsange på sin iPod.
”Top tre af sange på min iPod: ”Too Hollygrove to Go, ’’Hollywood’’ og ”No longer slaves”.
Bethel Music kommer fra Bethel Church i Redding, Californien.
Selv inden afsløringen af, Bethel Music har opnået en høj placering på hans iPod, har Bieber offentligt givet udtryk for sin kristne tro.
Sidste år postede Bieber en video på Instagram hvor han synger ”Awesome God” fra Hillsong sammen med Carl Lentz, der er præst i Hillsong og Rich Wilkerson fra Trinity Church.

Bieber har også brugt de sociale medier til at give udtryk for sin tro, som i maj sidste år, hvor han citerede Salme 43 fra Bibelen.
– Skaf mig ret, Gud, før min sag mod troløse mennesker, red mig fra bedragerne, fra dem, der øver uret! (Sl 43,1), skrev han som tekst til et billede, hvor han læser Lentz bog ”Occupy Alle Streets”.


Artiklen fortsætter efter annoncen:I opdateringen skriver Bieber, at det er gået op for ham, hvor cool det er at have Gud med i sit liv.
– Udviklingen af mit forhold til Gud har været det bedste jeg har oplevet; at vide, at jeg ikke er alene, og ikke behøver at leve i frygt, skrev sangeren.

– Jeg føler ikke, at jeg skubber noget ned over jer, men i stedet deler de gode nyheder, som jeg har oplevet det i mit eget liv, skriver den canadiske sanger.
Christian Post / nc