Ny leder af Blå Hus i Svendborg

s2_Helle_Theede_KraghHelle Theede Kragh er fra juni 2016 ansat som leder af Barnets Blå Hus Svendborg.

Helle Theede Kragh er uddannet pædagog og psyko- og familieterapeut.
Barnets Blå Hus er et støttecenter for børn fra familier med alkohol- og stofmisbrug. Helle Theede Kragh har mange års erfaring indenfor børne- og familieområdet. Fra 2002-2008 var hun familiebehandler ved Familiehuset Kerteminde, mens hun siden 2009 har været daglig pædagogisk leder i daginstitutionen Solkernen i Odense.

Helle Theede Kragh har taget en række kurser og efteruddannelser, bl.a. i spiseforstyrrelser, choktraumeterapi og familiebehandling – samt forskellige ledelseskurser.

”For mig handler det især om at skabe rammer for denne lettere oversete målgruppe af mindre børn, så de kan få et frirum og med mulighed for bearbejdning af deres oplevelser,” siger den nye Barnets Blå Hus-leder.

Det er endnu ikke helt på plads, hvor Barnets Blå Hus i Svendborg skal holde til. Helle Theede Kragh arbejder nu sammen med Blå Kors for at få det hele på plads med lokaler, medarbejdere og frivillige, så huset kan være klar til at modtage børn og forældre så hurtigt som muligt efter sommerferien.

Barnets Blå Hus bliver drevet af Blå Kors Danmark, som har fået støtte fra Socialministeriet til arbejdet de næste fire år i fem Barnets Blå Hus i hhv. Vesthimmerland, Aalborg, Frederikshavn og Svendborg og på Bornholm.