”Speak Up!” for Asiens svageste i Vineyard-kirken

Lisa og Søren Samuelsen fortæller i København Vineyard om arbejdet blandt undertrykte og fattige i Asien, fx børn fra slumområder i Myanmar og hjælp til prostituerede.
Lisa og Søren Samuelsen fortæller i København Vineyard om arbejdet blandt undertrykte og fattige i Asien, fx børn fra slumområder i Myanmar og hjælp til prostituerede.

Udsendte til Myanmar fortæller om Mercy Outreach i Asien.

Mandag aften den 27. juni holder Mercy Outreach Danmark det årlige ”Speak Up” i København Vineyard på Nyvej 7 på Frederiksberg.

Her vil Søren og Lisa Samuelsen, som er Mercy Outreach’s udsendte missionærer i Myanmar, fortælle om arbejdet i Myanmar og Kina. Kasper Thorskov Hansen, formand for Mercy Outreach Danmark, vil fortælle om arbejdet i Nepal.

Tro på Jesus og nyt liv

Der er mange beretninger om mennesker, hvis liv bliver forvandlet gennem Mercy Outreach’s arbejde i Asien. Mange kommer til tro på Jesus, børn fra slummen, handicappede, gadedrenge og handlede kvinder får en ny start. Deres liv bliver fuldstændig forvandlet, og de oplever håb for fremtiden.

Lisa og Søren Samuelsen har boet og arbejdet med mission i Asien de sidste 13. år. De første 10 år boede de i Kina. I 2013 flyttede de til Yangon i Myanmar og plantede her året efter en Vinyard menighed. Siden er kirken vokset til knap 100 mennesker, som kommer til de to gudstjenester.

Hjælp til gadedrenge og handlede kvinder

Søren Samuelsen arbejder desuden med børneklubber og handicapklubber i Yangon i Myanmar og har et flerårigt samarbejde med lokale i Nepal om at hjælpe gadedrenge og give dem en ny start på livet gennem et Community Center i Kathmandu.

Centeret har tidligere gadedrenge boende og hjælper drenge fra gaden til at komme ud af deres misbrug, få gratis skolegang og få et nyt hjem.
Lisa er dybt involveret i at redde kvinder ud af menneskehandlernes klør, fra Asiens Red Light District og at bringe genoprettelse og lægedom til kvinderne gennem Eden Ministries arbejde.

Kvinderne får en ny start på livet ved at modtage undervisning og terapi og ved at lave smykker. Smykkerne sælges i flere lande gennem Eden Ministry, og alt overskuddet går til at hjælpe handlede kvinder ud af prostitution.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Genopbygning i Nepal

Kasper Thorskov Hansen vil denne aften fortælle om arbejdet i Nepal, om Community Centeret i Kathmandu og give status på forskellige projekter i Nepal.

Et af projekterne er ”Sorrow To Joy” programmet, der blev sat i værk efter det fatale jordskælv i maj 2015. Behovet for hjælp efter jordskælvet i Nepal var massivt, og der er stadig brug for stor hjælp til genopbygningen af huse, mad og hygiejnebehov.

Aftenen starter med lovsang og slutter forbøn for Lisa og Søren Samuelsen og deres arbejde i Asien, oplyser Mercy Outreach Danmark.


Artiklen fortsætter efter annoncen: