Med campingvogn på sommermission

Thorkil Hansen starter i Århus, når han tager på missionstur i sommerlandet med sin farvestrålende campingvogn.
Thorkil Hansen starter i Århus, når han tager på missionstur i sommerlandet med sin farvestrålende campingvogn.

En ombygget campingvogn bliver basen for et nyt evangelisationsprojekt denne sommer.

– Personligt mener jeg, det er så nemt at sidde i et beskyttet lokale og snakke om evangeliet, men at komme ud til folket kan være meget svært.
Jesus sagde til menighederne ”gå ud i VERDEN og forkynd evangeliet”, og dette klare budskab bør vi adlyde. Det at komme ud er en stor oplevelse og en berigende gave, siger Thorkil Hansen, som gerne vil dele sin vision om ”evangelievognen”.

Campingvognen har radio og TV, og folk kan høre taler, sang og musik, købe bøger og CD’er samt få gratis blade fra forskellige organisationer.

Altid kaffe på kanden

– Opgaven med den er at komme ud til folk med forkyndelse og samtale og være med til at henvise til midtersøgende kirkelige organisationer og menigheder, siger Thorkil Hansen og tilføjer, at han allerede har besøgt Kalvø-vig til et veteranbil-træf.

Det er spændende at stå lige midt i det hele, nogen snakker og kommer ind – andre i en stor bue forbi. Vognen holder sommetider på rastepladser, og vognen ses af rigtig mange Men det er en svær opgave; det tager tid at finde det rigtige leje, hvordan og hvor man skal holde.

Vi søger i øjeblikket om en plads i Århus midtby til festugen, eller hvor vi nu engang kan få lov at stille op, fortæller han og lover, at der altid er kaffe på kanden.

Fælleskirkeligt projekt

Evangelisationsprojektet er startet i et samarbejde mellem folk fra forskellige kirker.
– Det er lidt svært at få personer ud på Herrens mark; nogle er bange og magter ikke opgaven, ellers er det personer, som kommer både i folkekirken og frikirker, siger Thorkil Hansen.

Han har besøgt nogle kirker for at informere om projektet. Dels for at få folk til at bede, dels for at få flere medarbejdere til sommerturen.
– Jeg ved, der er mange, der beder for dette projekt. Mere ved jeg ikke. Men hvis der er nogen kirker/samfund, der har brug for en vogn til et arrangement, må de gerne ringe eller tage kontakt til undertegnede.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Menigheden i midten

– Vi arbejder også med det nye projekt: Den midtersøgende ”Menigheden i midten”. Det bliver en ny menighed i Århus, hvor folk også er meget velkomne til at være med, slutter Thorkil Hansen.