Alternativ messe-udstiller blev døbt til Kristus – i Holsted Å

Det var Peter Gakiri og Malene Jensen, der døbte Sanne, som her får et tørt håndklæde om sig efter sin dåb.
Det var Peter Gakiri og Malene Jensen, der døbte Sanne.

I uge 22 fortalte vi om en kristen gruppes positive oplevelser ved at deltage i en helsemesse i Holsted. En af udstillerne på messen blev interesseret og tog imod Jesus. Og fredag d. 3. juni blev hun døbt – i Holsted Å…!

– Sanne var udstiller på helsemessen og havde en stand tæt på vores stand. Vi fik lov at tale med og bede for Sanne flere gange i løbet af weekenden. Peter Gakiri delte evangeliet med hende, og søndag eftermiddag tog hun imod frelsen i Jesus, fortælle Malene Jensen.

– Den følgende fredag døbte vi Sanne i Holsted Å. Og efterfølgende blev hun velsignet, og vi sang og bad sammen. Derefter holdt vi en lille picnic på bredden for at fejre Sannes dåb, fortæller Malene begejstret.