Ny leder af Fredericia Soldaterhjem

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMerete Henriksen er en erfaren soldaterhjemsleder, der nu er konstitueret som leder af KFUMs Soldaterhjem i Fredericia.

Merete Henriksen er tiltrådt midlertidigt. Hun afløser Ester Kofoed, der har ledet Soldaterhjemmet i 21 år. Til oktober overtages lederjobbet i Fredericia af Helle og Bruno Kristoffersen, der i øjeblikket arbejder på Sømandshjemmet i Sisimiut på Grønland.

Soldaterhjemmet i Fredericia er et tilbud for alle, uanset om man er i uniform eller i civilt. Målgruppen er primært fastansatte soldater ved Ryes Kaserne og veteraner, men gennem årene har mange andre også nydt godt af dagens ret og de hjemlige rammer, som soldaterhjemmet kan tilbyde.

Fra 1980-1990 var Merete sammen med sin mand, Per Møller Henriksen, leder af soldaterhjemmet i Varde. I perioden 1990-1995 var de med til opbygningen af et nyt soldaterhjem i Høvelte. Gennem 15 år har Merete arbejdet som kordegn samt i to år som køkkenleder. Merete er også uddannet diakon fra Center for Diakoni og Ledelse i Dianalund og har ledet KFUMs Soldaterhjem i Afghanistan gennem tre måneder i 2010.

Den 11.-14 juli vil Merete Henriksen være med som en af lederne på veteransommerlejren Camp Havnsø.