Ohio: Nybagte studenter trodser ateister ved at citere Fadervor

s10_32200-students-graduation-facebook.800wAfgangsklassen på East Liverpool High School trodsede skolens afgørelse, da de citerede Fadervor ved dimissionsfesten.

Ifølge FoxNews havde distriktet forbudt skolens kor at synge Fadervor ved dimissionsfesten, som man har gjort det de sidste 70 år. Det skete efter anmodning fra ateistgruppen ’Freedom From Religion Foundation’. Begrundelsen var, at Fadervor skulle være i modstrid med forfatningen og en promovering af religion.

Men lige før ceremonien skulle starte, begyndte studenterne at diskutere distriktets afgørelse.
– Holdet syntes, det var forkert, at vi skulle tvinges til at fjerne det, forklarer studenten Bobby Hill, som bød velkommen til festen.
Efter velkomsten begyndte studenterne derfor at citere Fadervor.

– Jeg er meget stolt over at se de unge, vore fremtidige ledere, vælge at stå fast for det, de tror på. Jeg må indrømme, at jeg fik tårer i øjene. Jeg har altid lært mine to drenge, at de skal holde stand for det, de tror på, ligegyldigt om det handler om tro eller noget andet, siger Bobby Hills far.