Teenage-terrorist ville i paradis

Den terrorist, som for to uger siden stak en israelsk soldat ned, gjorde det for at komme til det muslimske paradis ’jannah’, for at være sammen med sin afdøde fætter.

Israelsk politi har netop frigivet oplysninger om efterforskningen af angrebet mod en israelsk soldat i Nahalat Yitzhak i Tel Aviv for to uger siden. Det oplyser Israels Kanal 2.

Efterforskningen afslører, at den 17-årige, som gjorde sig selv til terrorist ved at stikke en soldat med en skruetrækker gjorde dette for at genforenes med en afdød fætter.
Terroristens fætter omkom for nogle måneder siden, da han blev kørt over af en minitraktor på arbejdspladsen. Teenageren, som havde et meget nært forhold til sin fætter, konkluderede derefter, at terror var den sikreste måde for at kunne tilbringe evigheden sammen med sin fætter i det muslimske paradis ’jannah’.

Teenageren bestemte sig for at stikke en tilfældig soldat, den første han fik øje på, da han forlod det supermarked, hvor han arbejdede i Tel Aviv. Politiet oplyser, at den unge mand vil blive stillet for retten anklaget for mordforsøg senere i denne uge.
LTS