Hædersbuket til tv-direktør

Ivar Brændgaard fik Kirke og Mediers buket for sin dækning af kirkestof på TV Midt/Vest. Foto: Henrik Lundahl Revshøi
Ivar Brændgaard fik Kirke og Mediers buket for sin dækning af kirkestof på TV Midt/Vest. Foto: Henrik Lundahl Revshøi

Ivar Brændgaard har som direktør på TV Midt/Vest i Holstebro været garant for det kirkelige indhold på kanalen. Derfor modtager han Buketten, oplyser mediebrugerorganisationen KLF, Kirke & Medier.

I sommer gik 67-årige Ivar Brændgaard på pension efter knap 28 år som direktør på den regionale tv-station TV Midt/Vest. Siden stationens første udsendelse den 1. oktober 1989 har han sat kirke- og trosstoffet højt på dagsordenen.

– Det har selvfølgelig været min prægning af denne station, at jeg er teolog og kommer fra kirkelige forhold. Kirke- og trosstoffet skulle fylde lige så meget som kulturstoffet eller sportsstoffet, og folk er faktisk lige så interesserede i det, siger Ivar Brændgaard, som selv er medlem af KLF, Kirke og Medier.

Buketten uddeles fire gange årligt til et medie eller mediepersoner, som har gjort en særlig positiv indsats. Blandt de tidligere modtagere er Jeppens Bibelskole på Radio24syv og radiovært på Religionsrapport Lisbeth Meléndez.