Ny rapport: 98 procent af alle gravide med zika får sunde børn

Abortindustrien fører kampagner og overdriver faren for fødselsskader efter zika-smitte.
Abortindustrien fører kampagner og overdriver faren for fødselsskader efter zika-smitte.

Ifølge de nyeste undersøgelser er risikoen for, at gravide med zika-virus føder børn med hjerneskader, blevet stærkt overdrevet af abortindustrien. I virkeligheden fører smitten kun til mikrocefali i 1-2 procent af tilfældene.

Det betyder med andre ord, at 98 % af kvinder med zika får sunde børn, understreger Gene Veith fra Patheos.com. Alligevel har mange volontører fra abortgiganten Planned Parenthood været i aktion i zika-ramte områder for at advare gravide mod virussen. Også LifeNews.com har kendskab til næsten 600 gravide, som oplever pres for at vælge abort på grund af zika-smitte.

– Der er mange misforståelser og unødig frygt omkring zika-virussen. Desværre bliver frygten motiveret af politik, siger Donna Harrison fra The American Association of Pro-life Obstetricians and Gynecologists. Hun understreger, at kvinder, som får virussen før de bliver gravide, vil udvikle immunitet.

Abortmodstandere i USA beklager, at et program for begrænsing af zika-virus og behandling af smittede er blevet nedstemt i Repræsentanternes Hus og Senatet, fordi Planned Parenthood er imod.