Nyansat i kristen friskoleforening

s2_Torben - høj opløsningBestyrelsen for Foreningen af Kristne Friskoler (FKF) har ansat Torben Mathiesen som medarbejder til at servicere foreningens 35 medlemsskoler. Han starter den 1. december.

Torben Mathiesen er 45 år, gift med Charlotte og far til 4 børn og bor i Gjern ved Silkeborg. Han kommer fra en stilling som landssekretær i bevægelsen “Ordet og Israel” gennem de sidste 11 år. Torben, som er uddannet lærer, har været ansat på en efterskole og har taget en diplomuddannelse i ledelse.

Torben får base på sekretariatet i Hedensted, og hans primære opgaver bliver ledelsessparring, vidensdeling, coaching m.m. Fra januar skal han også besøge skolerne 2-3 gange om året.

FKF’s hidtidige stab består af forretningsfører Jette Vibe Filbert og daglig leder Hans Jørgen Hansen. Med nyansættelsen bliver Hans Jørgen Hansen frigjort til det mere strategiske og politiske arbejde i foreningen. De seneste år har elevtallet på de kristne friskoler været voksende, og flere skoler starter børnehaver og vuggestuer, oplyser formand Thorkild Bjerregård fra Herning.