To nonner fundet knivdræbt i USA

s11_33826-nuns-facebook.800wS. Paula Merrill og S. Margaret Held fra Sisters of Charity blev fundet døde på deres bopæl i det centrale Mississippi den 25. august. En mand, som lige var blevet prøveløsladt, har tilstået.

Nonnerne var begge 68 år gamle og arbejdede som sygeplejersker ved Lexington Medical Clinic i Durant.
”Bed og sig tak for de dyrebare liv, som s. Paula og s. Margaret har levet… De ofrede sig for de fattige. Og fordi vi er kristne kvinder, opfordrer vi også til at bede for gerningsmændene,” udtalte Susan Gatz fra Sisters of Charity.

De to nonner arbejdede i et område, hvor 40 procent af beboerne er fattige og uden sygesikring. Nonnerne hjalp folk i tusindvis, selv når de ikke var i stand til at betale, og de var højt elskede af de lokale.

Gerningsmanden har tidligere begået væbnet røveri og anden kriminalitet. Han var prøveløsladt efter sin seneste dom fra 2015.