Bestyrer ansat i PilgrimsHuset Maribo

s4_LouisePilgrimsHuset ved Maribo Domkirke har siden foråret 2016 haft en deltidsansat medarbejder til at stå for cafeen. Nu har en privat donation gjort det muligt at ansætte Louise Buhl Skjold som bestyrer.

Louise Buhl Skjold, som bor i Sakskøbing, er uddannet kontorassistent med speciale i administration. Hun har tidligere arbejdet med budgetlægning og indkøb og været med til at arrangere konferencer. Hun har også boet 5 år i Skotland, hvor hun var souschef på et 4-stjernet hotel i højlandet.

Den nye bestyrer fortæller, at personalet er med til morgensang i domkirken hver onsdag: ”Det skaber en god sammenhæng i huset, at vi alle deltager her – også os som står ”bag disken”, når vi samles efter morgensang til kaffe og nybagte boller i caféen”, siger hun.

Louise B. Skjold ser frem til fortsat at være med til at udvikle Pilgrimshuset, som ejes af den erhversdrivende fond Refugiet Lolland-Falster, oplyser Lolland-Falster Stift.