Evangelist uden arme og ben leder tusinder til tro i Europa

s10_unstoppableNick Vujicic har netop rejst rundt i Ukraine og Slovenien med sin beretning om, hvordan Jesus har hjulpet ham gennem vanskeligheder.

Under et enkelt møde i Ukraine deltog 5.000 mennesker. Halvdelen af dem gav angiveligt deres liv til Jesus, efter at Vujicic havde delt evangeliet med dem.
De ”stod op og angrede deres synd og tog imod Jesus som deres Herre og Frelser, og nu bliver det fulgt op af den lokale kirke. Pris Jesus”, jubler evangelisten.

Han fortæller også om værten på et populært TV-talkshow:
– Havde det mest fantastiske interview i Slovenien! Den mest populære talkshow-vært fortalte mig, hvordan min bog Unstoppable havde forvandlet hendes liv og ledt hende til Jesus. 45 minutter senere bad vi for landet og Gud viste sig big time!

I bogen fortæller Vuvjicic om Guds hjælp under en depression.
– Jeg ved, at der er mennesker, som bliver opmuntret over at se, hvordan Gud bruger en mand uden arme og ben som sine hænder og fødder. Men jeg vil gerne at folk ved, at jeg ikke er en superhelt. Det handler ikke om mig eller hvordan jeg taler eller udtrykker mig. Det handler om Guds Ånd. Det er en aktiv relation med ham, understreger Nick Vujicic.