Fangekor og fangekunst i Kulturnatten

I Apostelkirken vil Fangekoret synge og fortælle om livet bag tremmer. De sælger også ”fangekunst” til fordel for Café Exits arbejde.
I Apostelkirken vil Fangekoret synge og fortælle om livet bag tremmer. De sælger også ”fangekunst” til fordel for Café Exits arbejde.

I Apostelkirken på Vesterbro kan man møde indsatte, der bl.a. synger i Fangekoret.

Der vil være to koncerter med Fangekoret, udstilling med fangekunst og foredrag ved en indsat og en fængselspræst i forbindelse med Kulturnatten i København den 14. oktober.

På Kulturnatten holder Café Exit åbent i caféen, Saxogade 5, København V. Her inviteres kulturnattens gæster til kaffe og kage, og caféens medarbejdere står klar til at besvare spørgsmål om arbejdet med at støtte indsatte og tidligere indsatte til at leve uden kriminalitet.
I Apostelkirken, som ligger tæt ved caféen, kan man høre Fangekoret synge og fortælle om livet bag tremmer. De sælger også ”fangekunst”.

Kulturnatten i Saxogade

Klokken 18.00 er der foredrag ved Tom H., der er indsat i Horserød Fængsel.
Klokken 19.00 synger Fangekoret og fortæller om livet bag tremmer.
Klokken 20.00-20.45 er der foredrag med Bjarne Lenau Henriksen, der er tidl. chef for Kirkens Korshær og nu er frivillig fængselspræst.
Klokken 21.00-21.45 vil Fangekoret synge og fortælle om livet bag tremmer.
Malerieudstillingen åbner allerede klokken 17.

Hvad inspirerer indsatte?

Bo fortæller, at han inspireres til at male af digte til sin kone. Ali inspireres af familien og sine interesser. For Emad er det livet og hverdagens ting, mens Jonathan inspireres af hundeslæder, og Kassem af fodbold og dyr.
Udstillingen af fangekunst kan ses i Apostelkirkens menighedslokaler. De udstillede malerier kan købes for minimum 150 kroner. Pengene går til Café Exits kunstarbejde blandt indsatte.