Hæfte med salmer og tekst til jul

s5_JuleStund_1w’Julestund’ fra det nye Fridajohs design studio i Odder indeholder 24 klassiske julesalmer og sange samt juleevangeliet. Det hele er samlet i et A5-hæfte og trykt på miljøvenligt papir.

Julestund indeholder kendte sange og salmer, inkl. den nye julesang “Hvad er det der gør Jul til noget særligt” af Svend Erik Petersen og Peter Sander Andersen, som vandt DR P2’s julesangkonkurrence i 2015. Hæftet udkommer til november.

Bodil Lanting

Om Bodil Lanting

Bodil har det store overblik over relevante nyheder fra ind- og udland. Hun er uddannet teolog med bifag i sprogvidenskab, og er desuden kendt på redaktionen som en kvinde, der har let til latter.

Del artiklen! (Klik på ikonerne nedenfor)
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page