Jo, der kommer dramatiske klima-forandringer

Af Moses Hansen Kendt som korsfarer. Leder af bønne-centret  Pottemagerens Hus.
Af Moses Hansen
Kendt som korsfarer.
Leder af bønne-centret
Pottemagerens Hus.

Moses Hansen kommenterer Obamas og andre politiske lederes hovmod.

Israel oplevede et par døgn uden fordømmelse fra Vesten, da verdens ledere i stort tal fløj til Israel for at deltage i begravelsen af Shimon Peres.

Men hvedebrødsdagene er forbi. USA kritiserer skarpt Israel for at bygge 300 nye huse i en bosættelse på Vestbredden.

Min kommentar er for det første: Vestbredden er lig med Judæa og Samaria, hvor Abraham, Isak og Jakob vandrede med deres hjorde og blev lovet netop det land til evig tid. Derfor kommer Israel til at bygge ikke kun 300, men 30.000 m.fl. huse i Løfternes Land.
Dernæst er min kommentar: Mens Israel bygger huse og planter vingårde, slagter syrerne hinanden, godt hjulpet af USA og Rusland – og huse, landsbyer og hele bydele lægges i ruiner – inkl. hospitaler og skoler.

Et høfligt forslag er, at USA, og FN, og EU, holder op med at bruge energi på at kritisere Israel for at bygge huse og opdyrke land for i stedet at gøre noget ved situationen i Syrien og andre muslimske lande, hvor de ødelægger, river ned, slagter og spreder død.

FN kan ikke styre klimaet…

Mens Obama ikke kan få styr på hverken Israel eller Syrien, mener han nu, at han og 195 lande har styr på vejret. Han kalder det “en historisk dag” i kampen mod klimaforandringerne, at Paris-aftalen træder i kraft om 30 dage.

Målet med aftalen er bl.a. at holde de globale temperaturstigninger under to grader, men helst begrænse det til 1,5 grader.

Jeg værdsætter, at vore ledere har omsorg for klimaet. Men ville de læse sidste bog i Bibelen, ville de skyndsomt bøje knæ og omvende sig fra hovmod, stolthed, vantro og egenrådighed – og i stedet bede om nåde over deres folk.


Artiklen fortsætter efter annoncen:For FN styrer ikke klimaet. Det gør Gud. Jesus siger om endetiden, at “sted efter sted skal der komme hungersnød og jordskælv. Alt dette er begyndelsen på veerne.” (Mat. 24:7)

Læs Åbenbaringsbogen i Bibelen. Der kommer dramatiske klimaforandringer, som FN ikke kan gøre noget som helst ved. For de er sendt af Gud.

Daglige billeder fra Syrien viser os sønderbombede huse, sønderknuste hjerter og strømme af tårer. I Israel bygger de huse, kontorer, fabrikker og gårde og opdyrker land. Men det synes USA, FN og EU ikke er nogen god idé.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Obama kalder det en historisk dag, at en klimaaftale kan træde i kraft om 30 dage. Men jeg må desværre skuffe de høje herrer. For heller ikke klimaet er I herrer over.

Moses Hansen leder retrætestedet Pottemagerens Hus, Holsted.