Nyt teologisk e-tidsskrift

s2_jens-bruun-kofoed-1Professor i Gammel Testamente på Dansk Bibel-Institut, Jens Bruun Kofoed, er tovholder for det nye elektroniske tidsskrift eMissio. De øvrige i redaktionen er Olav Vestbøstad (Norsk Luthersk Mission) og Ingebjørg Nandrup (Fjellhaug International University College).

Jens Bruun Kofoed bidrager selv med artiklen ’Hvor kom djævelen fra?’ i første udgave af eMissio. Tidsskriftet publicerer populærvidenskabelige artikler og debatindlæg inden for alle teologiske discipliner med særlig fokus på missiologi.
eMissio henvender sig til præster, prædikanter og missionærer, ledere med ansvar for kirkens mission og til alle andre med interesse for evangelikal teologi og mission.

– eMissio har til hensigt at formidle aktuel information om forskning og mission, opmuntre til debat om missionsteologiske spørgsmål og bidrage med nye impulser, som kan inspirere og udfordre i teologi og mission, lyder beskrivelsen på hjemmesiden.