Kvindedage i Dansk Oase

s4_WR”Unspoken” er titlen på Dansk Oases årlige kvindekonference, Women´s Reboot, som i år holdes fredag og lørdag d. 28.-29. oktober i Aarhus Valgmenighed i forstaden Åbyhøj.

Årets tema, ”Unspoken” (engelsk for ”usagt”), lægger op til et par dage, hvor man vil gå i dybden med sætningen: ”Der er så meget, kvinder ikke siger…”.

– Vi ønsker at sætte fokus på at skabe nåde i kvinders liv. Vi vil gerne gøre op med det faktum, at kvinder ofte tier omkring det, der er allervigtigst i deres liv. Nå vi møder kærlighed, kan vi langsomt gøre det usagte sagt, lukke op og sætte ord på det, vi ellers ikke tør sætte ord på overfor andre. I mødet med Jesus får vi frimodighed til at sætte ord på det usagte, så vi kan blive fri af dets magt, lyder det i Dansk Oases oplæg.

Kvinder i alle alder indbydes til at deltage. Der kræves tilmelding, som kan ske på Dansk Oases hjemmeside senest 23. oktober. Konferencen begynder kl. 19 om fredagen, og lørdag fra kl. 9 til kl. 21.30 – begge dage med masser af seminarer og samtaler kvinder imellem.

– Vi tror på vigtigheden af at vandre sammen og dele liv med andre kvinder. Vi drømmer om at se hinanden vokse i åndelig og relationel modenhed og modigt gå på Guds kald til os, men også at give hinanden et befriende rum, hvor der er plads til at være uperfekt og til at turde elske at være kvinde, hedder det fra Dansk Oase.