Franklin Graham: ’Bed for Trump!’

Vi skal bringe Gud tilbage i den politiske debat, mener evangelisten Franklin Graham.
Vi skal bringe Gud tilbage i den politiske debat, mener evangelisten Franklin Graham.

Evangelisten Billy Grahams søn Franklin Graham opfordrer nu sin splittede nation til at samles igen efter præsidentvalget.

Franklin Graham skrev et indlæg på Facebook kort tid efter, at det blev klart, at Donald J. Trump bliver USAs næste præsident. Her skriver han, at USA nu står overfor den vanskelige opgave at finde sammen igen efter den meget splittende valgkamp.

USA er i nød uden Kristus

”Dette valg har været langt, det har været hårdt, og det har været splittende. Det er på tide at lægge dette bag os. Nu er det på tide at komme sammen i enhed og arbejde sammen. Vor nation har så mange problemer, som skal løses.

Endnu vigtigere er de åndelige behov i vort land. Uanset om vi er rige eller fattige – uden Jesus Kristus er vi i desperat nød, de fattigste af de fattige. Vi kan ikke se bort fra hans hånd og hans øverste myndighed”, skriver Franklin Graham.

Evangelisten har brugt store dele af året til at rejse rundt til hovedstæderne i samtlige 50 delstater under sin ”Decision America Tour”.

Bøn for landet og lederne

Han mener, at landets fremtid står på spil, fordi sekularistiske kræfter er ved at tage over. På Decision America Tour var formålet at holde bedemøder ved de politiske magtcentre i byerne. Her stod folk frem for at bekende både deres egne og nationens synder.

Men det er lige så vigtigt at engagere sig i bøn for USA nu, som det var, før valget blev afgjort, mener Graham.
– En ting er sikker: Vi har brug for at bede for vor nye præsident, vicepræsidenten og vore andre ledere hver dag, enten vi er enige med dem eller ej. De har brug for Guds hjælp og vejledning. Det er min bøn, at vi virkelig må være ”en nation under Gud”, skriver han.

Før valget var afgjort, skrev Graham på Facebook: ”Bibelen fortæller os, at til syvende og sidst er det sådan, at Gud sidder på sin hellige trone og regerer alle folkeslag. (Salme 47:9).


Artiklen fortsætter efter annoncen:Jeg beder Gud give os en præsident, en vicepræsident og andre ledere i dette land, som vil anerkende Ham og se til Ham for at få vejledning.

Men uanset hvem som er i Det ovale Kontor, er Gud fortsat på tronen. Mit håb står til Ham. Han er den, vort land har brug for. ’Herre, …Du er mit eneste håb.’ (Salme 39:9).”

– Vi har taget Gud ud af den politiske debat. Vi har også taget ham ud af det offentlige rum, og jeg vil bringe ham ind igen, udtalte Franklin Graham tidligere i år til Fox News.


Artiklen fortsætter efter annoncen: