Flere profetier om Trumps sejr

Det lykkedes længe Clinton og de liberale medier at latterliggøre Trump, og hun blev bakket op med millioner fra banker, Wall Street, olielande, filmindustri, m.m. Men folket valgte Trump.
Det lykkedes længe Clinton og de liberale medier at latterliggøre Trump, og hun blev bakket op med millioner fra banker, Wall Street, olielande, filmindustri, m.m. Men folket valgte Trump.

Politiske eksperter afviste, at Donald Trump kunne vinde præsidentvalget. Men flere kristne har fået profetiske budskaber om ham. Og nu afsløres det, hvor korrupt Hillary Clinton og hendes medarbejdere har været. Og hvor galt, det kunne være gået…

Selv USAs største dagblad USA Today skriver nu om, at evangeliske og karismatiske kristne havde profeteret forud, at Trump ville blive præsident.

I en artikel den 10. oktober fortæller USA Today bl.a. om Rick Joyner fra Morningstar, der af mange kristne betragtes som en profetisk røst. Herhjemme er han mest kendt for sin bog ”Det sidste slag”. Tirsdag morgen på valgdagen skrev han på Facebook: “Hvis du ikke tror på, hvad meningsmålingerne viser, så har du ret.” Og “Dette er den meningsmåling, der tæller, og alle de tegn peger på en stærk Trump-sejr i aften.”
På det tidspunkt havde alle meningsmålinger vist, at Clinton ville vinde. Men Joyner profeterede det stik modsattte – og fik ret.
Trump vandt stort, og han fik bl.a. 81% af de hvide evangeliske kristnes stemmer, viste exit polls.

Historisk aftale med Israel

Joyners missionsleder, Jorge Parrott, profeterede i en video fra d. 14. oktober i et lokale direkte til Trump, at han ville blive præsident.
Dette kom lige efter, at modstanderne havde offentliggjort en 11 år gammel video af Trump, hvor han kom med vulgære udtalelser om kvinder, han tidligere havde datet. Modstanderne fortalte ikke, at optagelsen var fra Trumps playboy-tid, før han for ti år siden giftede sig med sin nuværende hustru. Det skadede naturligvis Trump, og hans chancer faldt til 11 pct. ifølge New York Times.

Men Jorge Parrot profeterede: “Jeg så – at du efter at være valgt til præsident – vil have en chance for at indgå en traktat med Israel, som vil få en masse modstand i hele verden, men den vil blive vedtaget, og det vil være en enorm åndelig og økonomisk velsignelse til Amerika og Israel.”

Cool kaos kandidat

USA Today nævner, at Lance Wallnau har skrevet en bog om Trump, som hedder ”Guds kaos kandidat”.
Han profeterede ifølge Charisma Magazine den 5. oktober: “Jeg hørte Herren sige: ’Donald Trump er en nedbrydningskugle imod ånden af politisk korrekthed.’ Jeg tror, han er den profeterede præsident.”

I sidste uge deltog Trump i en søndagsgudstjeneste i International Church of Las Vegas. Mens Trump var på scenen, profeterede pastor Denise Goulet:
“Herren siger, jeg er din Far, og jeg har forberedt dig til en situation som denne. Du er groet frem og er forberedt til en kamp som denne.” Trump stod med hænderne foldet.
“Ja, du er cool,” sagde Goulet. “Og det kommer fra Herren.”

Udfordringen

Selv skrev jeg som bekendt en leder i Udfordringen, efter at Trump var valgt. Fordi jeg var i Afrika, vidste jeg ikke dengang, hvad der stod på internettet. Jeg videregav det, jeg selv oplevede – profetisk, tror jeg – at Trump var som en Nebukadnezar, ligesom en gudløs konge, som Gud brugte til en særlig opgave.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Det handlede altså ikke om politiske eller personlige sympatier, – men det er der mange – også kristne – der ikke forstår. De tror, vi skal diskutere politik.

Mange kristne bedømmer politik ligesom alle andre omkring dem. De ser ikke det politiske i et åndeligt perspektiv.
Men der var også folk, der bagefter gjorde mig opmærksom på et tv-program, som Bill Johnsson, Bethel California havde anbefalet sine 1700 bibelskoleelever at se. Heri sammenligner Lance Wallnau Trump med Kyros, en anden gudløs konge, som Gud brugte. Jeg var glad for, at han ikke nævnte Nebukadnezar, for så havde folk nok troet, at jeg skrev af.

Og Karsten Degn sendte mig et link til en video om en brandmand, Mark Taylor, der havde profeteret allerede i 2011, at Trump ville blive valgt. Tyler har tidligere profeteret om andre ting, som er gået i opfyldelse. Så fik jeg ellers travlt med at komme på internettet her i Afrika.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Brandmands profeti

Tyler havde troet, at Trump ville blive valgt i 2012. Derfor lagde han undrende profetien til side i 2012. Hans kristne læge havde den dog, og nu kom den frem. Tyler mener, at USA’s kristne ikke var klar i 2012. Men i 2016 var de tilstrækkeligt desperate.

Her er den tankevækkende profeti fra 2011 – oversat til dansk:
”Guds Ånd siger, jeg har valgt denne mand, Donald Trump, for sådan en situation som denne. For som Benjamin Netanyahu er for Israel, sådan skal denne mand være for USA! For jeg vil bruge denne mand til at bringe ære, respekt og genoprettelse til Amerika. Amerika vil blive respekteret igen som den mest kraftfulde og velstående nation på Jorden, (udover Israel). Dollaren vil blive stærkere, end den nogensinde har været i USAs historie og vil igen være den valuta, som alle andre vurderes i forhold til.

Guds Ånd siger, fjenden vil skælve og ryste og frygte denne mand, jeg har salvet. De vil endda skælve og ryste, når han annoncerer, at han stiller op til præsidentvalget og det vil være som et skud, der høres over hele verden. Fjenden vil sige, hvad skal vi gøre nu? Denne mand kender alle vores tricks og ordninger. Vi har stjålet Amerika i årtier, hvad skal vi gøre for at stoppe dette?

Helligånden siger HA! Ingen skal stoppe dette, som jeg har begyndt! For fjenden har stjålet fra Amerika i årtier, og det stopper nu! For jeg vil bruge denne mand til at høste den høst, som USA har sået og plyndre fra fjenden, hvad han har stjålet og returnere det syv gange tilbage til USA.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Fjenden vil sige: Israel, Israel, hvad med Israel? For Israel vil blive beskyttet af Amerika igen. Ånden siger ja! Amerika vil igen gå hånd og hånd med Israel, og de to skal være som én. For båndene mellem Israel og Amerika vil være stærkere end nogensinde, og Israel vil blomstre som aldrig før.

Guds Ånd siger, jeg vil beskytte Amerika og Israel, for den næste præsident vil være en mand der står ved sit ord, når han taler vil verden lytte og vide, at der er noget større i ham, end alle de andre før ham. Denne mands ord er, hvad han gør, og verden og Amerika vil vide dette, og fjenden vil frygte dette, for denne mand vil være frygtløs. Ånden siger, at når den finansielle høst begynder, vil der ske en parallel høst i det åndelige for Amerika.

Guds Ånd siger, at ved dette valg (2012?) vil de bruge milliarder på at beholde denne præsident (Obama); det vil være som at skylle deres penge ud i toilettet. Lad dem spilde deres penge, for de kommer fra, og de bliver brugt af onde kræfter, men det vil ikke lykkes, for det næste valg vil være en ren sweep for den mand, jeg har valgt.

De (fjenden) vil sige ting om denne mand, men det vil ikke påvirke ham, og det skal prelle af på ham som vand på en gås, for som gåsens fjer beskytter gåsen, sådan skal mine fjer beskytte denne næste præsident. Selv mainstream nyhedsmedier vil blive betaget af denne mand og de evner, jeg har begavet ham med, og de vil selv begynde at være enige med ham, siger Guds Ånd,” slutter profetien fra 2011.

Hillary gik hemmeligt til en heks, viser hendes private mail afsløret af Wiki-Leaks.
Hillary gik hemmeligt til en heks, viser hendes private mail afsløret af Wiki-Leaks.
Clinton bliver afsløret

Samtidig kommer det nu frem, at Hillary skaffede millioner af dollars til sin egen politiske kampagne ved at handle med USAs interesser. Penge fra Quatar og Saudi Arbien, som hun – ifølge sine hemmelige mails – vidste stod bag IS. I hendes tid fordoblede USA våbenhandlen med saudierne. Hendes folk brugte mafiametoder til at lukke munden på kritikere og presse. Clintons folk lejede bøller til at skabe uro ved Trumps møder og ved konventet, så der kunne laves negativt tv på det.

Disse oplysninger er kommet frem fra wiki-leaks’ offentliggørelse af interne mails. Disse mails viser også, at Hiillary havde helt andre private synspunkter, end dem hun var kendt for. Og hun skrev direkte, at man som politiker ”var nødt til” at sige et, selv om man mente noget andet.

Obama på video: Hillary lod sig bestikke

En gammel video (som var gemt godt af vejen) med Obama fra hans kamp med Clinton om at blive demokraternes kandidat i 2008 viser, at selv han tog afstand fra hendes lyssky forbindelser: ”Dette er den person, som har modtaget flere penge end nogen anden kandidat, demokrat eller republikaner, fra lobbyister fra medicinindustrien, fra forsikringsselskaber. Dette er den kandidat, som modtog penge fra Wall Street (Børsen) og derefter stemte for en konkurs-lov, som gør sværere for almindelige folk her at få en fair behandling,” sagde Obama, som senere var nødt til at tage hende som sin udenrigsminister. På samme klip nævner han, at hun stemte for en omstridt aftale med Columbia, og hvor det viste sig, at hendes toprådgiver var ansat af Colombias regering til at få loven igennem.

Mest alvorlig er en beskyldning om et mord på John Ash, FN, der skulle have vidnet imod hende om bestikkelse, men døde mystisk ved at tabe en tung genstand på sin nakke. I alt 46 personer, som har været tæt på hende, er fundet døde. Bl.a. hendes kok, som blev fundet på bunden af en flod uden tegn på ulykke.
Og ikke mindst – har hun gået til ”spiritual cooking” hos en heks, fremgår det af mailene.

De oplysninger, der er kommet i USA – men endnu ikke i Danmark – vil føre til et retsligt efterspil. Og en optrævling af den korruption og det magtmisbrug, der har udfoldet sig de sidste 8 år – under dække af politisk-korrekt liberal politik. Og medierne var af samme grund ikke den vagthund, den var overfor højrefløjen, men lod sig manipulere af Clinton.

En halvanden time lang film på YouTube gennemgår systematisk og meget seriøst alle Clintons lyssky forbindelser og hendes hensynsløse adfærd bag kulisserne. I forhold til hende er Trumps synder mere tydelige og nemme at falde over, men hendes er langt alvorligere.

Som marionetdukker

Det er vigtigt at huske Paulus’ ord om, at vi ikke kæmper imod mennesker, men imod ondskabens åndsmagter i himmelrummet, som står bag mennesker.

Dr. Mila Mercader, California, så før valget i en række syn en masse snore fra det mørke luftens rige gå ned til mennesker, der var under okkult indflydelse på jorden, og som de onde ånder dermed styrede.

Men pludselig var der en storm, og et tveægget sværd – Guds ord – huggede trådene over. Derfor profeterede hun tre uger før valget ”En ny dag for Amerika!” på valgdagen – men få af os turde tro på det.

’Tilbage!’ – og ’Angrib!’

En skotsk profet, Emma Stark fra Glasgow Prophetic Center, hørte efter valget Slangen hvisle til de onde ånder: TILBAGE! Og derefter høre hun råbet til englene: ANGRIB nu! For fjendens hær er i kaos, og der vil gå nogle måneder, før den er omorganiseret. Derfor opfordrer hun til, at vi skal handle nu på dét, som Gud minder os om.

Spændende tid, vi lever i!