Massedåb: 214 iranere og afghanere døbt i september

Folk fra 8 farsi-talende kirker mødtes til dåb af 214 tidligere muslimer fra Iran og Afghanistan i et af Irans nabolande.

Det skriver Elam Ministries. I forbindelse med dåben fortalte de tidligere muslimer, hvordan Jesus har forvandlet deres liv.

– Jeg troede aldrig, at jeg kunne blive sat fri fra min fortid, men Jesus har gjort mig fri, sagde Sahar. Det samme tema gik igen:
Mohammad gik med tanker om selvmord, men Jesus greb ind, og Morad havde søgt sandheden og fundet den i Romerbrevet kapitel 3.
Der bliver stadig flere kristne i Iran trods forfølgelserne.

– For tyve år siden mente man, at der var 2.000-5.000 kristne i Iran. Nu anslår man, at der er mellem 300.000 og 400.000, siger Mark Howard fra Elam Ministries.

– Vi oplever, at der er fantastiske muligheder for at nå de farsi-talende flygtninge i Europa, og for at plante kirker i Iran. Folk er så åbne lige nu. Hver dag har vi mange, der tager imod Herren. Hvis du giver en sulten mand mad og vand, vil han gerne dele det. Det er det, de finder i Jesus. De er så sultne og tørstige for sandheden. De oplever det meget stærkt, og så vil de dele det med andre, forklarer Howard.

Både iranere og afghanere kommer til tro hver eneste dag, og mange af dem forbereder sig på at blive døbt.

Afghanistan er nr. 4, mens Iran har en 9. plads på Åbne Døres liste over de lande, hvor kristne forfølges mest.