Mission sætter folk fri fra woodoo

- Jesus er stærkere end woodoo, fortæller missionærerne fra Gospel Outreach, før de viser en kristen film i landsbyerne.
– Jesus er stærkere end woodoo, fortæller missionærerne fra Gospel Outreach, før de viser en kristen film i landsbyerne.

Jævnligt fortæller vi om Per Hyldgaards og Egon Falks store kampagner, hvor tusindvis tager imod Jesus, og mange bliver helbredt. For tiden er jeg i Afrika, og heldigvis sidder de ikke kun og venter på, at en hvid mand skal komme.

Nogle af de kristne, som er engageret i Udfordringens radio- og film-arbejde, har selv planlagt en kampagne i Fali-bjergene mellem Cameroun og Nigeria fra den 18.-22. december i år.

Her bor Fali- og Kangu-stammerne isoleret, og deres woodoo-religion ligner til forveksling den i Benin, hvor Per Hyldgaard for nylig holdt en kampagne, som nedbrød woodooens magt i et af de mest okkulte centre for ondskab.

De lokale kristne her i Cameroun samler 50-100 engagerede unge og rejser ud til bjergene. Der vil de gå to-og-to fra dør til dør. De vil fortælle om Jesus, der er stærkere end woodoo, så de formørkede kan blive frelst og ikke skal leve under frygt livet igennem. De vil bede med folk og jage dæmonerne ad helvede til.

Hver aften vil de vise Jesus-filmen og en afslørende film om woodoo i fem forskellige landsbyer. Og bagefter vil de samle og oplære de nye kristne i lokale græsrodskirker.

Men de har to udfordringer, som jeg håber, du og jeg kan hjælpe dem med:
De kommer i nærkamp med mørkets magter. Derfor har de brug for mere forbøn.

De mangler ganske enkelt penge til den billigst mulige transport og lidt mad hver dag, da mange ikke har råd til selv at betale.
Udfordringen udstyrede for nogle år siden en frivillig evangelist, Ezekiel, med en projektor, højtaler, generator osv., så han kunne vise Jesus-film i bushen. Det har han gjort så flittigt, at udstyret ikke kan mere. Jeg har netop betalt for en ny generator og en ny projektor, da de jo skulle bruges i kampagnen.

Jeg har også lovet penge til mad og transport – i håb om, at nogle læsere ville hjælpe. Hvis det betyder noget for dig, om nogle stakkels mennesker oppe i bjergene kommer fri af den sataniske woodoo, og hele familier og landsbyer bliver forvandlet, så indsæt et beløb ind på


Artiklen fortsætter efter annoncen:Gospel Outreach konto 9046 – 457-34-58449 og mærk det ”Fali for Kristus”.

Hvis der kommer god respons, vil vi hjælpe med flere kampagner, så rigtigt mange muslimer og åndedyrkere kan blive kristne.