Mellemøst-ekspert og holocaust-overlever besøger Danmark

s10_goldbergDr. Herbert Hillel Goldberg, bibellærer samt grundlægger og præsident for Lema’an Zion, Inc. – ’For Zions skyld’, besøger Danmark i november 2016.

Dr. Herbert Hillel Goldberg overlevede Holocaust, men var i 1939 i en alder af 9-år vidne til nazisternes mord på sin far. To af hans søstre døde i ghettoen.

Dr. Goldberg var student hos Lewi Pethrus i Stockholm i 1952. Han studerede desuden i Tyskland, Schweiz, Sverige, England, Canada og i USA. Han har startet hjælpearbejde for tusinder af flygtninge i det nordlige Tyskland efter 2. Verdenskrig.

Goldberg leder Lema’an Zion, Inc. (”For Zions skyld”, Esajas 62:1), som har hovedkvarter i Jerusalem. Organisationen ønsker at proklamere sandheden om Israel på et bibelsk grundlag, set i et historisk perspektiv og i lyset af international lov – hvilket ofte fordrejes af nyhedsmedierne.

Han har i 30 år været engageret i hjælpeprojekter for nye immigranter fra det tidligere Sovjetunionen og Etiopien og har hjulpet hundreder af terrorofre i Israel.

Goldberg udgiver HASHIVAH – ”Tilbagekomsten”, om den aktuelle udvikling i Mellemøsten med historiske og bibelske perspektiver i lyset af profetierne. Det udgives på dansk, engelsk, svensk og tysk og læses i 100 lande.