Multietnisk konference gav inspiration

Under festgudstjenesten i Helligåndskirken deltog folk fra 15 forskellige lande. Her læste deltagerne bl.a. ”Den lille Bibel” på 8 forskellige sprog.
Under festgudstjenesten i Helligåndskirken deltog folk fra 15 forskellige lande. Her læste deltagerne bl.a. ”Den lille Bibel” på 8 forskellige sprog.

Tværkulturelt Center konference i Aarhus samlede 150 fra 15 lande.

Der var stor tilslutning fra hele landet til Tværkulturelt Centers årlige efterårskonference den 4. – 6. november i Aarhus. Et af emnerne var iraneres konvertering fra islam til kristendom med dåb i danske kirker.

Et højdepunkt var den multietniske festgudstjeneste i Helligåndskirken med omkring 150 deltagere fra femten nationaliteter. De kendte ord fra Johannes 3.16 blev læst op på otte sprog, og sange, musik og prædiken havde forskellig etnisk baggrund, fortæller Ida Magelund.

Aktivitetspris til fælles-kirkeligt samarbejde

Årets aktivitetspris STJERNESTUNDER 2016 blev overrakt til Fælleskirkeligt Integrations Netværk: Et samarbejdsforum for sognekirker, kirkelige organisationer og frikirker i Haderslev og et kirkeligt tilbud til flygtninge i et samarbejde med kommunen, sprogskolen og asylcentre.