Troens Bevis udsender 120 nye evangelister i Indien efter turné

Credokirken i Bergen bad for teamet fra Troens Bevis under sidste møde i løbet af missionsturnéeen. Foto: Troens Bevis.
Credokirken i Bergen bad for teamet fra Troens Bevis under sidste møde i løbet af missionsturnéeen. Foto: Troens Bevis.

Efter en omfattende missionsturné i Norge kan Troens Bevis nu støtte 120 lokale evangelister i Indien.

I løbet af efteråret har Troens Bevis Verdens Evangelisering besøgt 27 norske menigheder under missionsturnéen ”Generasjoner for Nasjoner”. Hensigten med turnéen har været at nå verdens 3 milliarder unåede med evangeliet, skriver de i en pressemeddelelse.

– Siden Troens Bevis startede sin virksomhed i 1964, har missionskulturen i Norge ændret sig. Der tales mindre om mission generelt, og traditionen med at de yngre generationer bliver introduceret til mission i landets søndagsskoler er i færd med at forsvinde, forklarer Glenn Tønnessen, der er administrativ leder for Troens Bevis.

Missionsturnéen har ført til næsten 400 nye partneraftaler. Dermed kan Troens Bevis udsende og støtte næsten 120 nye indfødte evangelister i Indien. I dag støtter Troens Bevis over 1300 indfødte evangelister, de fleste af dem i Sydøst-Asien.

Turnéen blev officielt afsluttet med en live-udsendelse fra Sarons Dal på Kanal 10 i lørdags. Rune Edvardsen, som i begyndelsen af oktober – midt under turnéen – deltog i en kampagne i Nepal, er også tilfreds med resultatet.

– Tak til alle på teamet som har været med og skabt missionshistorie på denne turné. Vi skal være mere frimodige med at inspirere til missionsindsats i Norge, siger han.
KPK